Reviews

 

Wij willen graag weten hoe jij je aankoop bij You-Welry hebt ervaren. Wij streven naar continue verbeteringen en hierbij hebben wij jouw hulp nodig!

*Jouw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Gwen Wermoes
20 uur geleden

De beste. Ik vroeg extra foto’s over een bepaalde handtas en was geen probleem. Service is top en vriendelijkheid ook! Hier bestel ik vaker!

Stephanie
2 maanden geleden

Nu al meerdere keren besteld en erg blij met de sieraden! Verkleuren niet en gaan niet stuk. 😊😊

Danique
2 maanden geleden

Super mooie en kwalitatief goede sieraden. Veel keuze op de webshop en de verkoopster is vaak live op Tiktok waar ze ook hele leuke acties heeft. Ook nog eens hele snelle verzending.

Charissa
2 maanden geleden

Voor de tweede keer weer iets leuks besteld. Een prachtige tas. Er waren wat problemen met DHL, maar gelukkig hielp Denise mij zeer snel, kundig en klantvriendelijk. Heel erg fijn. Bedankt voor je goede zorgen en ik ga zeker vaker bestellen. Zag mooie oorbellen…en armbanden..en nog veel meer leuke tassen. De keuze is reuze.

Isa
2 maanden geleden

fijne zaak!
hele lieve meid, helpt goed en vind dr werk erg leuk!!
als meermaals besteld en zal dit blijven doen!

Sanne
3 maanden geleden

Leuk bedrijf en sieraden! Iedereen wordt meteen geholpen als er een vraag is tijdens de live. De sieraden blijven mooi en dat voor een leuk prijsje! Deze webshop is dus zeker een aanrader!!

marina batenburg
7 maanden geleden

hele fijne verkoopster is heel lief en pakt alles live voor je in je hoef maar wat te vragen en ze laat het zien ook kijkt ze voor ze ingepakt worden alles na of alles er op zitten en dat ze goed sluiten voor dat ze ingepakt worden ook is haar live altijd heel erg gezellig zonder dat je er wat koopt er is daar altijd een goede sfeer om er naar te kijken

Kathy
7 maanden geleden

Ik heb hier al 3x besteld en bestelling 4 net geplaatst!
De sieraden blijven echt super mooi! En de service is top!

Ook vind ik het altijd mega gezellig in de live van Tiktok!
en als je vragen hebt over bepaalde sieraad, Dan laat ze de sieraad gelijk zien of geef ze gelijk antwoord op je vragen ECHT TOP