Retourneren

 

LET OP: In verband met de hygiëne kunnen oorbellen niet worden geretourneerd. 

 

Je hebt het recht jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten van de retournering zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan You-Welry geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@you-welry.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wil je jouw product ruilen? Dat is natuurlijk geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@you-welry.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor jou te wijzigen.

 

Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daarom willen wij ook dat je ons altijd kan bereiken voor wat dan ook! Dit kan door middel van de contactpagina.